Burriana: Les platges de Borriana reben, un any ms, la bandera Qualitur


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186879_113860/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186879_113860/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-07-2019
Les platges de Borriana reben, un any ms, la bandera Qualitur

Les platges de Borriana han rebut, un any ms, la bandera Qualitur que concedeix l'Agncia Valncia de Turisme i que acredita l'excel?lncia en matria de qualitat, medi ambient i accessibilitat de les platges, amb la qual cosa el municipi torna a comptar amb les mximes distincions per a la qualitat.
L'alcaldessa de Borriana, M. Josep Safont, va arreplegar en el Centre de Turisme (CdT) de Castell el distintiu Qualitur de qualitat per a les platges del municipi, de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig.
Desprs de l'acte en el qual tamb va participar el secretari autonmic de Turisme, Francesc Colomer, l'alcaldessa ha valorat positivament el fet d?haver rebut el guard de Qualitur perqu amb ell es reconeix el treball ?ben fet? i visibilitza ?el treball diari realitzat pel consistori perqu la nostra costa siga sinnim d'excel?lncia turstica, integrant els conceptes de qualitat, medi ambient i accessibilitat?.
Tamb ha mostrat la seua ?satisfacci? i ha assegurat que el propsit de l'equip de govern s continuar implicant-se ?activament? en el manteniment, la millora i la prosperitat del litoral del municipi perqu totes les persones gaudisquen d'una costa ?neta, respectuosa amb el medi, accessible i confortable??.
Aquestes banderes Qualitur se sumen a les Banderes Blaves aconseguides per les platges de l'Arenal i del Grau i la Malva-rosa i la de Sender Blau per al Clot de la Mare de Du de Borriana.
La certificaci de les banderes Qualitur est vinculada al compliment de les normes ISO 9001 i 14001 de Qualitat i Medi Ambient. Enguany les han rebudes 176 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana