Burriana: "El dia a dia a l'aula" una conferncia organitzada per ADI Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190744_117118/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-11-2019

El servei municipal d'Atenci al Desenvolupament Infantil (ADI) i la Regidoria d'Educaci, organitzen una conferncia adreada als professionals de l'entorn de l'educaci infantil i famlies titulada "El dia a dia a l'aula".
Les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), amb el seu peculiar estil de processar la informaci i la seua original manera de percebre i interpretar el mn, suposen un repte per a totes les persona encarregades de la seua educaci. La poblaci de xiquets i xiquetes amb aquest trastorn ha crescut, i requereix intervencions educatives que tracten les seues necessitats variades alhora que maximitzen el seu potencial.
Per aix, Immaculada Baixauli Fortea, professional logopeda, juntament amb Nerea Gascn Herraiz, tamb logopeda, i la psicloga Beatriz Bori Espinosa seran les ponents que donaran veu a la xarrada-taller del proper 30 de novembre al segon pis de el Centre Municipal de les Arts de Borriana de 9h a 14 hores.
Entre altres qestions, sexemplificaran cadascuna de les diferents formes de donar suport al procs d'aprenentatge i la comunicaci social dels xiquets i xiquetes, aix com les diferents maneres de facilitar la regulaci conductual i emocional, des de la perspectiva de la inclusi educativa.
Aix mateix, lADI organitza nombroses activitats de carcter preventivoeducatives, dirigides tant als pares com als educadors, com ara tertlies, tallers o activitats de formaci
Les persones interessades poden inscriure en el servei municipal ADI al telfon 964 033 208 de 9h a 14 hores de dilluns a divendres.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios