Burriana: Canalitzaran els enterraments com a 'tancaments' per a evitar l'ús de casc


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193332_119357/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193332_119357/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-02-2020
Canalitzaran els enterraments com a 'tancaments' per a evitar l'ús de casc

L'esperpent de l'Equip de Govern que dirigeix Maria Josep *Safont sembla no tindre fons. L'últim episodi començarà previsiblement aquest divendres quan està previst que ja es puguen utilitzar els nous nínxols.
L'Ajuntament de Borriana ja porta tres mesos sense nínxols nous i per a posar fi a aquesta situació començarà a utilitzar els que encara estan en construcció. El problema, que ni la zona està encara urbanitzada, ni tots els nínxols acabats. És a dir, l'ampliació del Cementeri Municipal encara seguirà en obres durant diverses setmanes més, però l'Equip de Govern ara té pressa per realitzar enterraments en aquesta zona.
És per això que es tindrà que *iinstalar un clos per a crear una connexió des de l'actual Cementeri i fins al mòdul de nínxols de nova construcció. Una zona fitada i barrada com si es tractara d'un tancament.
En cas contrari, tots els assistents al sepeli haurien sigut obligats a utilitzar el casc per accedir a una zona en obres.
I aquesta mesura provisional es prolongarà mentre no finalitzen les obres.
La falta de previsió de l'anterior edil de Cementeri, Vicent Aparisi, ha desembocat en què per primera vegada en dos segles, Borriana s'haja quedat sense nínxols nous per a enterrar als veïns. Es tracta d'una situació que s'arrossega ja des de mitjan novembre, és a dir, 3 mesos i això, a pesar que la quantitat de nínxols que fan falta cada any és una cosa previsible perquè varia poc d'un any a un altre.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana