Burriana: Cs de Borriana demanarà explicacions i un informe sobre la compatibilitat de l'edil Aparisi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193640_119625/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-02-2020
Cs de Borriana demanarà explicacions i un informe sobre la compatibilitat de l'edil Aparisi





· La portaveu en l'Ajuntament assegura que "com a mínim no es ètic ni estètic que tinga una altra ocupació quan compta amb una dedicació al 100%"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha criticat que "el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, tinga un sobresou en dedicar-se suposadament també a agent immobiliari, tal com ha informat un mitjà de comunicació". "Aparisi cobra 3.200 euros al mes amb dedicació exclusiva i com a mínim no és ètic ni estètic tindre una altra ocupació a part", ha apuntat la portaveu, qui ha traslladat que "demanarem un informe sobre la compatibilitat, així com les explicacions pertinents". "Segons va assegurar Aparisi, pujar-se el sou era com a premi a tindre una més i millor dedicació a l'Ajuntament i per tant, als veïns de Borriana, però segons sembla la veritat és que només li ho pujava per a benefici propi", ha postil·lat la portaveu.


Així mateix, la regidora ha assegurat que "així, no ens estranya que la ciutat estiga tan bruta i descurada perquè no li dedica el temps que deuria". "Des de Cs esperem que prompte ens aclarisca tota aquesta situació pel bé del Consistori i sobretot pel de tots els veïns de Borriana", ha resolt la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana