Burriana: La falla Club Ortega encapçala el campionat de Truc.


 

Galería fotográfica

Fotografia /Gallery/1995_1083/1_M1.jpg
Fotografia /Gallery/1995_1083/2_M1.jpg
Fotografia /Gallery/1995_1083/3_M1.jpg
Fotografia /Gallery/1995_1083/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-01-2008
La falla Club Ortega encapçala el campionat de Truc.

Quan tan sols queden sis jornades per a que finalitze el campionat de truc de les falles de Burriana, l’equip de la falla Club Ortega composat per Vicente Ruiz, Paco Bovea i Jose Varea, encapçala la classificació amb 22 punts, tres més que el seu immediat seguidor, la falla La Mota.
El campionat de 2008 està encara obert doncs l’avantatge entre el primer i el segon és de sols tres punts, és a dir una partida, mentre que el tercer lloc se’l disputen les falles,Don Bosco i La Mercè que compten amb 18 punts, encara que esta última descansa el proper divendres i ja te jugada la partida davant La Ravalera del dia 25 Gener.
El campionat de Truc de les falles de Borriana és una de les competicions més arrelades dins del calendari faller i reuneix tots els divendres des de octubre fins a març a representants de totes les comissions falleres de la ciutat més la Junta Local Fallera. Les partides es celebren a la Llar Fallera on prèviament els jugadors poden gaudir d’un sopar. Les comissions juguen dos partides al millor de tres cames i el sistema de puntuació és de tres punts a la parella guanyadora de les dos partides i un per cadascú en cas d’empat.