Burriana: L’obra “El pardal de Manolita” tanca el II Concurs de Teatre en valencià.


 

Galería fotográfica

Fotografia /Gallery/2243_1241/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-01-2008
L’obra “El pardal de Manolita” tanca el II Concurs de Teatre en valencià.


El proper divendres a les 22:30 tindrà lloc al Teatre Payà l’estrena del sainet “El pardal de Manolita” que porta a escena la falla La Ravalera. Es tracta d’un relat original de Paco Ventura Fonfria i que ha estat adaptat per a sainet per Santiago Ríos. L’obra consta de dos actes i sis escenes, on s’escenifica una jornada de cacera en la muntanya, per un grup d’amics, amb les seues costums cinegètiques.
Amb esta obra es tanca el segon concurs de teatre en valencià que organitza la regidoria de festes i falles. En esta present edició tres han segut les comissions que han concursat. La falla, Societat de Caçadors amb l’obra “Imperfectes” escrita i dirigida per Rosana Lorenzo, la falla La Vila amb “Escenes Borrianeres” escrita per Xavier Ferrer i dirigida per Julián Arribas i la comissió de La Ravalera amb “El pardal de Manolita”.
Les entrades per a este sainet es poden adquirir a la taquilla del teatre i el seu preu és de 5 euros. Les funcions de l’obra seran el divendres i el dissabte a les 22:30 hores i el diumenge a les 18:00 hores