Burriana: Tot preparat per a la IX Volta a peu a les Ermites.


 

Galería fotográfica

Fotografia /Gallery/2295_1255/1_M1.jpg
Fotografia /Gallery/2295_1255/2_M1.jpg
Fotografia /Gallery/2295_1255/3_M1.jpg
Fotografia /Gallery/2295_1255/4_M1.jpg
Fotografia /Gallery/2295_1255/5_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-01-2008
Tot  preparat per  a la  IX Volta a peu a les Ermites.

El proper diumenge tindrà lloc la novena edició de la volta a peu a les ermites de Burriana que organitza la falla Don Bosco. Este esdeveniment cultural i esportiu recorrerà totes les ermites enclavades en el terme municipal de Burriana. Seran prop de 25 els kilòmetres els que recorreran els participants a la volta.
L’eixida serà des de el casal de la falla, just davant del col.legi Salesià a les 8.30 hores del mati. La primera ermita que es visitarà serà la del patró Sant Blai encara dins de la ciutat. Posteriorment els caminants es dirigiran fins l’ermita de Santa Bàrbara pel camí Santa Pau. En arribar a l’ermita tindrà lloc l’esmorçar. Amb les forces recuperades la següent parada serà a l’ermita de Sant Gregori, però abans de aplegar els participants podran prendre un café a l’alqueria de Vicent Llopis en el camí de la Mar de Vila-real. La tercera ermita en visitar serà la de la patrona Verge de la Misericòrdia enclavada en el paratge municipal del Clot de la Mare de Déu. Seguint amb el recorregut, la quarta parada tindrà lloc a l’ermita de l’Ecce-Homo i per finalitzar, l’última de les ermites serà la de la Sagrada Família a les Alqueries del Ferrer. Els caminants que acaben la volta rebran el diploma acreditatiu i podran gaudir d’una paella gegant que es servirà l’avinguda San Juan Bosco.
A dia d’ahir el nombre de participants inscrits superava els 900 i els organitzadors esperen arribar fins els 1500 que participaren en la passada edició. Cal recordar a les persones que faran esta volta que en totes les ermites on es fa parada podran recollir beguda i fruita, no obstant l’esmorçar hauran de portar-lo de casa. Un altra de les recomanacions és portar calcer còmode per fer els 25 kilòmetres. Per finalitzar un prec que a més és una obligació com a ciutadans: mantindre net el camí que’s va a fer depositant les deixalles als lloc habilitats.