Burriana: La Reina Fallera, Carmen Monfort, rep l’afecte dels fallers en el seu acomiadament.


 

Galería fotográfica

Fotografia /Gallery/342_193/1_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/2_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/3_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/4_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/5_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/6_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/7_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/8_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/9_M1.jpg
Fotografia /Gallery/342_193/10_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-11-2007
La Reina Fallera, Carmen Monfort, rep l’afecte dels fallers en el seu acomiadament.

L’olor de la pólvora i la música de les xarangues va omplir anit de festa la ciutat de Burriana per a celebrar l’acte d’acomiadament de la Reina Fallera 2007, Carmen Monfort.
El punt de trobada de les comissions falleres va ser la plaça de l’ajuntament on totes les falles es varen reunir per a procedir a la desfilada oficial fins la Llar Fallera. Cal destacar que a l’acte d’acomiadament de Carmen Monfort varen acodir prop de vint reines d’altres poblacions que no varen voler perdre’s este acte tan senyalat per a una reina que ha destacat per la seua simpatia i per seu do de gents, cosa que ha fet que’s guanye l’afecte de les seues companyes d’altres pobles.
L’alcalde la ciutat, José Ramón Calpe va rebre a la Reina Fallera a les portes de la Llar on també estaven presents l’anterior i l’actual president de la Junta Local Fallera, Pedro Sancerni i Francisco Isach.
Després d’una breu intervenció, el presentador, Jorge Tejedo, va donar pas al discurs de la reina. Carmen Monfort va tindre paraules d’agraïment per a tots els que han estat al seu costat durant el regnat que anit va acabar. Com no podia ser d’altra forma el seu record al vicepresident de JLF, Gil López, va arrancar els aplaudiments del públic que omplia al complet la Llar Fallera. Finalitzada l’ intervenció de la reina es va projectar un vídeo amb imatges de tot l’any faller i posteriorment el Grup de Danses “L’Arenilla” de Borriana ,on són membres destacats el pare i la germana de Carmen Monfort, varen oferir a la reina uns balls tradicionals. La festa va finalitzar amb un ball que va ser obert per la reina i l’alcalde de la ciutat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana