Cabanes: L'Ajuntament de Cabanes continua treballantdi√†riament per a protegirelsc√†mpings i erradicar la perman√®nciail‚ÄĘlegald'autocaravanes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180718_108552/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 07-01-2019
L'Ajuntament de Cabanes continua treballantdi√†riament per a protegirelsc√†mpings i erradicar la perman√®nciail‚ÄĘlegald'autocaravanes

L'Ajuntament de Cabanes continua treballant cada dia per a protegirelsc√†mpingslegals del seuterme municipal i erradicar elsestacionamentsil‚ÄĘlegalsd'autocaravanes a l'entorn de Torre La Sal.

En el seuafany per acabar amb el problema de l'acampadail‚ÄĘlegald'autocaravanes, l'actualequip de govern de Cabanes va prendre, a la seua arribada al Consistori, les mesures necess√†ries per a acabar ambaquest problema que afectavagreumentelsnegocislegals.

Aix√≠, va fer que abandonaren el lloctotselsvisitants que il‚ÄĘlegalments'havienestablit i va instal‚ÄĘlarsenyalsverticals en les quals es prohibia estacionar les autocaravanes.

Desprésd'aquestesactuacions, elsdiferentsempresaris que regenten elsquatrecàmpings del municipi han manifestat la seua gratitud per haver pres les mesures necessàries per a acabar amb un problema que llastravaelsseusinteressos des de feiaanys.

Des de llavors, l'Ajuntament continua realitzant un control exhaustiuperqu√® no es torne a repetir una acampada il‚ÄĘlegal que, durant el govern del Partit Popular, va arribar a acollir a desenes de caravanes.

En l'actualitat, la presència de caravanes en les proximitats de Torre La Sal ésnomés eventual i, en cap cas, és comparable al que es va viurequanmés de mig centenar ocupaven la zona sensecap control.

Des del Consistori, traslladem un missatge de tranquil‚ÄĘlitat a la poblaci√≥davantl'intent per part del Partit Popular de crear una alarma social amb el seu√ļltimcomunicat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana