Cabanes: Compromís vota en contra d'impulsar la caça i protegir als nostres caçadors


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181597_109336/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 01-02-2019
Compromís vota en contra d'impulsar la caça i protegir als nostres caçadors

La portaveu i regidor del PP, Lucía García, recrimina al grup independentista la seua posició: ja que la caça afavoreix a l'ecosistema i és la nostra cultura

Compromís de Cabanes es va posar en evidència en votar en contra d'una moció presentada pel PP per a protegir i fomentar la caça com a instrument clau que propicia ?l'equilibri en l'ecosistema, afavoreix la conservació de la naturalesa, crea ocupació, atrau el turisme i frena la despoblació?. A més, com va exposar en el ple municipal la portaveu del PP, Lucía García, ?serveix per a controlar poblacions, com passa amb els senglars, davant l'absència de predadors naturals?.

Els independentistes van rebutjar la proposta del Partit Popular i en un clar i descarat atac a una de les activitats, com és la cinegètica, més arrelada a les nostres tradicions. ?Cabanes té molts veïns aficionats a la caça i la província de Castelló, a més, en ser molt muntanyenca, gaudeix a nombroses associacions de caçadors?, explica García, qui afig: ?Compromís, una vegada més, demostra que no està per la labor d'afavorir als seus veïns, només li importa aniquilar a la Casa Reial, però no pensa en les preocupacions dels habitants de Cabanes, molt vinculats al món de la caça i amants d'aquesta activitat, que estan preocupats pels constants atacs al sector que venen patint des de fa temps i que necessiten ajuda, suport i comprensió per part dels polítics locals, com som nosaltres?.

L'edil popular va anunciar que ?el PP defensarà sempre la caça, perquè constitueix una important font d'ingressos, perquè la portem tatuada pels nostres ancestres, perquè és important per a Cabanes i per a Castelló?. I va subratllar: ?Sense la caça no s'entendria la protecció de les espècies, tant vegetals com animals. La caça és una activitat que fomenta la conservació del patrimoni natural, forestal i històric i és més ecologista que molts que s'autoproclamen ecologistes, però de despatx com els de Compromís?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana