Cabanes: Hui s'inicien les Festes d'Agost de Cabanes amb la presentaci del llibre Castillo de Sufera


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187451_114317/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187451_114317/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 03-08-2019
Hui s'inicien les Festes d'Agost de Cabanes amb la presentaci del llibre Castillo de Sufera

Hui, divendres 2 d'agost, comencen les Festes d'Agost en la localitat castellonenca de Cabanes amb la presentaci del llibre Castillo de Sufera, de l'autor Pascual Fuster i que ha sigut subvencionat per la Regidoria de Cultura.

L'arquitecte fa una anlisi d'aquest castell d'origen musulm i que va ser construt al voltant del segle XI. El pas dels anys ha fet mossa en l'edificaci i que no ha resistit tan b el pas del temps com s l'han fet els castells de Miravet i Albalat.

Pascual Fuster ha investigat sobre el castell per a realitzar aquest llibre en el qual es fa una aproximaci a les restes que queden com la cermica, els murs

Desprs, a les 23 hores, comenar la nit de La Vel en la plaa de la Casa de la Cultura, organitzada per l'Associaci Joves de Cabanes i en la qu els donatius es destinaran a l'Associaci d'Esclerosi Mltiple de Castell.

Dem, dissabte, amb el comenament del cap de setmana hi haur multitud d'activitats per a tots els vens i visitants.

Durant el mat, d'11 a 14 hores, s'installaran castells inflables aqutics al carrer de la Fira perqu els ms xicotets del municipi puguen gaudir del bon temps.

El futbol ser el protagonista durant la vesprada, ja que es disputar la sisena edici del Memorial Ricardo Marn en el camp municipal de Cabanes, que t tamb nom de l'homenatjat.

A les 20 hores ser el moment de viure el preg des de la plaa de la Casa de la Cultura fins a la plaa Els Hostals, que comptar amb el grup de danses de Cabanes.

Ja a la nit, el duo Triband amenitzar el ball per a la gent ms veterana a partir de les 23 hores. A la 1 de la matinada, ser el torn de l'orquestra The Luxe i la discombil The End en la Plaa de la Casa de la Cultura.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana