Cabanes: PP: El PSPV de Cabanes ignora als vens i abandona el paratge de Les Santes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187830_114628/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187830_114628/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 15-08-2019
PP: El PSPV de Cabanes ignora als vens i abandona el paratge de Les Santes

El paratge de Les Santes no hauria de convertir-se en un punt d'abocaments incontrolats. s necessari un refor de la neteja i conservaci de l'entorn. Aix ho ha considerat la portaveu del PP, Ana Obiol, qui ha reclamat major inversi i comproms per un entorn natural nic que no hauria d'acumular brosses de forma descontrolada.
La reproducci de punts d'abocament illegals en aquest espai natural hauria d'obligar a la regidora de Medi ambient, Lidn Morralla, a actuar. Perqu Les Santes s un espai nic que ha de ser un orgull i no mereix estar degradat per l'aband del PSPV, ha declarat Obiol.
Des del Grup Municipal del PP a Cabanes, anem a seguir alant la veu dels ciutadans, reclamant millores i serveis per a garantir que els seus impostos sn tils, i reclamant la protecci d'aquest entorn, no solament en matria de neteja, sin tamb de manteniment.
De fet, tal com ha explicat la portaveu del PP a Cabanes, l'1 de juliol presentem un escrit en l'ajuntament reclamant la protecci d'aquest entorn posat que s en Els Santes on se situa el sistema de provement que dna servei a un gran nombre de poblaci. La proposta es va registrar perqu ens ho van sollicitar els vens. No obstant a, ha passat ms d'un mes i mitj i el PSPV segueix sense actuar en l'entorn.
Per a Obiol, en poltica s'est per a ser til als vens. I aqueix s el nostre comproms, convertir-nos en el seu altaveu i treballar per donar servei i millorar la seua qualitat de vida. I anem a seguir reclamant accions per a corregir l'aband al que el PSPV sotmet al nostre municipi, perqu Cabanes i la Ribera mereixen que es treballe i es lluite per millorar i prosperar, per garantir el benestar dels vens.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana