Cabanes: Desallotgen un cmping inundat en La Ribera de Cabanes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192535_118656/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192535_118656/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 21-01-2020
Desallotgen un cmping inundat en La Ribera de Cabanes

Efectius de Protecci Civil, Bombers i Gurdia Civil han collaborat en el
desallotjament d'un cmping en La Ribera de Cabanes. L'alcaldessa del municipi,
Virginia Mart i la Tinenta d'Alcalde de la Ribera, Lled Morralla, han supervisat tot l'operatiu que s'ha posat en marxa desprs d'inundar-se una installaci turstica situada en les proximitats de la costa. S'ha desallotjat a desenes de persones que es reubicaran en el mateix cmping, en altres cmpings de l'entorn o en hotels prxims. L'Ajuntament ha oferit el pavell municipal, encara que de moment no s'ha fet necessari el seu s. L'aigua ha arribat a ms de mig metre d'altura, negant el lloc on es trobaven estacionades autocaravanes i vehicles. Altres dos cmpings de la Ribera tamb s'han vist afectats per les pluges i el temporal martim.
"L'altura de la mar impedeix que es puga evacuar l'aigua i l'aigua ha penetrat en els cmpings", ha explicat l'alcaldessa qui ha assenyalat que les destrosses en Torre la Sal tamb sn molt quantioses. El passeig martim est desfet i l'impacte de les ones ha provocat nombrosos danys materials en habitatges i negocis.
L'Ajuntament de Cabanes ha comunicat la situaci a la direcci general de Costas i tcnics de l'organisme ja s'han personat en la zona per a avaluar els danys. El consistori valorar amb detall tots els danys per a demandar a les administracions una actuaci integral que protegisca la costa de la localitat.

-Declaraci institucional
Cal recordar que el municipi va aprovar el mes de desembre passat una declaraci
institucional perqu la direcci general de Costas realitze les inversions oportunes amb l'objectiu de regenerar la costa del municipi i minimitzar els danys que ocasionen els temporals als habitatges, negocis i infraestructures turstiques.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana