Cabanes: El PP de Cabanes aplaude la protecció hídrica del Consorci Provincial d'Aigües impulsat per Marta Barrachina


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227221_144034/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 08-05-2024
El PP de Cabanes aplaude la protecció hídrica del Consorci Provincial d'Aigües impulsat per Marta Barrachina

El Partit Popular de Cabanes ha aplaudit la protecció hídrica que assegura el Consorci Provincial d'Aigües constituït el passat dijous 2 de maig per la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina. Lucía García, portaveu del PP a Cabanes, ha destacat la importància de treballar en solucions pràctiques per a problemes comuns relacionats amb l'abastament d'aigua potable, en un moment d'escassetat.

García considera que la fusió dels Consorcis d'Aigües de la Plana i Concessionari d'Aigües Pla de l'Arc en aquest nou òrgan permetrà abordar de manera més efectiva la problemàtica hídrica a la regió, incloent als primers 24 municipis.

La portaveu del PP a Cabanes ha insistit en la importància de conscienciar la població sobre la gestió racional de l'aigua, davant la disminució de recursos hídrics a causa de la falta de pluges. Destaca la necessitat d'informar sobre l'estat dels aqüífers i promoure l'ús responsable d'aquest recurs limitat.

El canvi en la Diputació, amb la presidència de Marta Barrachina, ha permès incorporar la problemàtica hídrica en l'agenda del Govern Provincial, la qual cosa ha sigut celebrada pel Partit Popular a Cabanes com un pas positiu cap a la recerca de solucions conjuntes per a assegurar l'abastament d'aigua potable a la regió.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana