Castelló: Vicente-Ruiz: El PSOE de Castelló premia la corrupció en posar de nombre dos a una imputada


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166572_96797/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-12-2017
Vicente-Ruiz: El PSOE de Castelló premia la corrupció en posar de nombre dos a una imputada

La secretària general del Partit Popular a Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat avui que el PSOE haja decidit premiar la corrupció i posar de nombre dos a una imputada com és Estíbaliz Pérez. Amb aquesta decisió, el nou projecte del PSOE “senta sienta en la banqueta de la vergonya a tots els socialistes de la província”.
La responsable orgànica ha advertit que “el PSOE té un codi ètic que és evident que a Castelló ni s'han llegit”. La socialista s'asseurà en la banqueta el pròxim mes de febrer i no per una qüestió administrativa, sinó per col·locar a gent en places públiques. “és una qüestió prou greu com perquè es prenguen cartes en l'assumpte per part del PSOE però, en lloc de cessar-la com a alcaldessa, el PSOE aposta per donar-li un premi”.
La popular ha lamentat “la mala imatge que els socialistes donen als seus propis votants que aposten per una regeneració política” després, a més, d'un congrés que ha dividit als socialistes de Castelló.
La secretària general ha recordat el mal any dels socialistes de Castelló que, al costat de les sis condemnes per corrupció que acumulen enguany, “també els imputats per presumpta corrupció en la província en 2017 són socialistes”.
Cal recordar que el PSPV de la província de Castelló explica ja amb sis condemnats per corrupció només en el que va de 2017. Una situació escandalosa que de moment no ha implicat cap moviment entre les files socialistes, ni del secretari dels socialistes Ximo Puig. L'Audiència Provincial ha condemnat a l'exalcalde del PSOE de Vinaròs, Jordi Romeu, per trossejar contractes i, a açò se li suma el fet que també l'alcalde socialista de l'Alcora i quatre dels seus edils han sigut condemnats enguany per prevaricació.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana