Castelló: El Concert de Benvinguda a l’any nou comptarà amb els locals Miguel Verchili i The Soca


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 02-01-2018
 

Miguel Verchili i la Banda Cantino-Mediterránea, i The Soca seran els encarregats d’omplir de música la Plaça Major amb motiu del Concert de Benvinguda 2018. Aquest concert, impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló que dirigeix Verònica Ruiz, es desenvoluparà el proper dissabte 6 de gener a partir de les 19.30 hores.

Els primers a donar la benvinguda a l’any nou serà Miguel Verchili i la Banda Cantino-Mediterránea amb el seu nou directe basat en l’espectacle que han estat representant el passat mes de juliol per distintes ciutats de Mèxic presentant el seu últim treball “Desde el destierro”.

A continuació, a les 21.00 hores, la banda local The Soca farà el concert de presentació del seu nou disc “MalOrage”. Es tracta del segon treball d’aquest grup els quals asseguren que no perd la duresa del seu primer disc, ni la ironia de les seues lletres mig en valencià i mig en castellà.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios