Castelló: Castelló en moviment fixa com objectius prioritaris per 2018 ocupació, habitatge i medi ambient


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 02-01-2018
 

Castelló en moviment inicia la seua activitat de 2018 mantenint els eixos prioritaris amb els quals va acabar el 2017: ocupació, habitatge i medi ambient. Per a Xavi Del Señor, el portaveu de la formació assembleària, «el 2018 ha de ser l’any on el canvi a Castelló es faja irreversible. I per a aconseguir-ho, necessitem més valentia per part del govern. La nostra predisposició per arribar a acords en les pròximes fites que tenim en el calendari és plena, però necessitem que el govern coincidisca en eixa anàlisi de que 2018 és decisiu per consolidar canvis a la ciutat que ens permeten arribar a 2019 amb un projecte de ciutat per al futur que ja comence a ser efectiu», considera Del Señor.
El portaveu de Castelló en moviment fa referència al debat sobre els Pressupostos Municipals i a la resolució de les al·legacions que des de les associacions de veïns i des de la resta de la ciutat es presentaran al document estructural del Pla General d’Ordenació Urbana, el termini d’al·legacions del qual es celebrarà durant estes setmanes.
«En els pròxims dies hem de reprendre les conversacions sobre els Pressupostos. Nosaltres pensem que hem sigut enormement honestos amb la ciutat i amb el govern plantejant les nostres prioritats dins del nostre “Pla Castelló, Ara”, que fixava partides molt concretes en habitatge, ocupació i medi ambient. El govern ens va realitzar una oferta i ara haurem d’avaluar-la en els nostres òrgans assemblearis», explica Del Señor sobre la negociació del document que ha de regir l’economia del consistori en 2018.
Sobre el document d’ordenació urbana estructural, Del Señor tambnicia su actividad de 2018 legislatura2018 ocupaciovern i les diferents associacions de la ciutat, amb les quals tractarem de reé explica que «vam donar suport a l’aprovació preliminar perquè era un document del qual havíem participat. Però ara amb les al·legacions haurem d’avaluar les opinions de diferents actors de la ciutat sobre el text original, des de Castelló en moviment ens oferim com a mediadors entre el govern i les diferents associacions de la ciutat, amb les quals tractarem de reunir-nos en les pròximes setmanes per escoltar les seues demandes», afegeix Del Señor.