Castelló: El Patronat d´Esports reobri les inscripcions per a la gimnàstica de manteniment a preu reduït


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-01-2018
 

La campanya de manteniment físic per a la població adulta que va començar al mes d´octubre es reobri aquest mes de gener. Des del Patronat d'Esports s'ha establert un preu únic reduït de 45,68 euros per al període que abasta des de gener fins al mes de maig.

Les persones interessades, adults a partir de 16 anys, han de dirigir-se al Patronat d'Esports, al carrer Columbretes número 22 o a través del mail esports@castello.es.

La iniciativa esportiva porta realitzant-se fa 35 anys. Actualment estan funcionant 29 grups de gimnàstica de manteniment repartits entre col•legis públics de primària i secundària i en les diferents instal•lacions del Patronat d'Esports. Les classes, tant de gimnàstica com d'aeròbic, estan impartides per monitors titulats i suposen una oportunitat de realitzar esport de manteniment a preus molt econòmics, especialment ara en la possibilitat d´afegir-se a la campanya que comença aquest mes de gener i finalitzarà al mes de maig.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios