Castelló: Castelló en moviment s’ofereix com a «mediador» entre associacions de veïns i govern en les al·legacions al PGOU


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-01-2018
 

En els pròxims dies s’obrirà el termini per presentar al·legacions al document estructural del Pla General d’Ordenació Urbana, durant el qual es podran presentar modificacions al document que es va aprovar en el darrer Ple de 2017. Durant 45 dies es podran fer les aportacions pertinents als plànols aprovats preliminarment; un procés que, per a Castelló en moviment, «és clau, perquè és fonamental que el document que ha de dissenyar el Castelló per a les pròximes dècades tinga una ampla participació», considera el regidor de la formació assembleària, Iñaki Vallejo.
El govern municipal ja ha anunciat que durant el procés d’exposició pública crearà dos punts informatius a Castelló i al Grau sobre el Pla General. A més, durant este procés es preveu que s’inicien discussions rellevants per a la ciutat, com el conflicte ja iniciat per la tipificació del sol a la zona dels Masets de Crèmor.
«Estem pensant en obrir com a Castelló en moviment un altre punt informatiu propi sobre el Pla General amb la voluntat d’oferir-nos com a mediadors entre el govern i les associacions de veïns o les persones interessades en desenvolupar al·legacions al Pla General; i tampoc descartem presentar al·legacions pròpies», explica I entre asociaciones de vecinos y gobierno en las alegaciones al PGOUcions pripificaci017.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana