Castelló: PP: L’atur es redueix en quasi 4.000 castellonencs en l’últim any


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167339_97415/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-01-2018
PP: L’atur es redueix en quasi 4.000 castellonencs en l’últim any

La província de Castelló ha tancat l'any 2017 amb bones dades respecte a la reducció de la desocupació. Així, en els últims dotze mesos l'atur s'ha reduït en 3.829 castellonencs, la qual cosa suposa un descens del 8,83%.
El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha assegurat que “la baixada de l'atur i l'increment de l'afiliació a la Seguretat Social denoten que, encara que queda molt per fer, anem en la senda correcta”.
En l'últim any, s'han afiliat a la Seguretat Social 7.508 castellonencs més, la qual cosa suposa, segons les dades del Ministeri d'Ocupació, una afiliació total en la nostra província de 232.513 persones treballant.
Així, el mandatari popular ha indicat que “les reformes impulsades pel Govern d'Espanya i la nova llei d'autònoms que ha entrat en vigor enguany afavorirà encara més el creixement de l'ocupació en la província de Castelló”. Per a Barrachina, “les previsions per a la nostra província no poden ser més esperançadores i al costat de la important inversió del Ministeri de Foment en la nostra província amb la N-232 al seu pas per Morella, la licitació anunciada avui mateix per a la conservació de sis trams en carreteres de la Plana Baixa i Alt Palància, la carretera al Port de Castelló, l'A-7 des de Vilanova d'Alcolea fins al nord de la província, les millores en les línies fèrries al seu pas per Segorbe, l'AVE fins a Castelló que serà prompte una realitat, al costat del Corredor Mediterrani, afavorirà la creació de llocs de treball i, així, la província de Castelló seguirà progressant encara més”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana