Castelló: Ángela Rodríguez visita Castelló per parlar d’Operación Triunfo i del «canvi feminista que s’està produint al país»


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 08-02-2018
 

La diputada en el Congrés del grup confederal d’Unidos Podemos, Ángela Rodríguez, visitarà este divendres Castelló per reflexionar políticament sobre la rellevància social que ha assolit la darrera edició d’Operación Triunfo i sobre el reflex d’un canvi cultural profund sobre el paper de les dones. «Pensem que és interessant que, a més de parlar sobre el treball institucional i legislatiu que ja s’està fent, és important que pensem en tot allò que està passant fora de les institucions. El moviment feminista probablement és el més actiu actualment i la última edició d’Operación Triunfo ens permet ser optimistes sobre el canvi que està succeint al país», considera Teresa Bellido, responsable de Feminismes de Podem Castelló.
L’acte tindrà lloc a les 20.00 en la Morada de Castelló, a la Ronda Millars, 105. Ángela Rodríguez reflexionarà sobre l’actualitat de les reivindicacions feministes en Espanya a partir de l’exemple d’Operación Triunfo. Ángela Rodríguez és diputada al Congrés per Pontevedra dins de la federació d’En Marea al grup parlamentari d’Unidos Podemos. A més, és portaveu adjunta d’Unidos Podemos a la Comissió d’Igualtat i va ser candidata a diputada revelació en 2017 en els premis que atorga l’Associació de Periodistes Parlamentaris.
«Operación Triunfo ha sigut un reflex de la normalització de les reivindicacions feministes dins de la joventut del país, i també del nivell i talent de les generacions a les quals a dia de hui el nostre país oferís poques expectatives de futur. Pot servir com a fotografia d’una època en dos àmbits tan rellevants en els reptes d’Espanya per al futur com són el feminisme i la creació d’oportunitats per a la gent jove», afegeix Bellido.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana