Castelló: La MaratóBP Castelló es compromet amb el medi ambient a través del reciclatge


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168985_98685/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-02-2018
La MaratóBP Castelló es compromet amb el medi ambient a través del reciclatge

Diumenge que ve, dia de la VIII Marató BP Castelló, l'itinerari comptarà amb més de 40 punts de reciclatge gràcies al compromís per part del Patronat d'Esports de l'Ajuntament de Castelló i del C.A. Runnig Castelló, amb la campanya que desenvolupen la Generalitat Valenciana i Ecoembes.

A la presentació d'aquesta iniciativa, que porta per lema “Corre, Recicla i Respira” ha acudit el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, el Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana, Joan Piquer, i l'especialista en gestió local i autonòmica de Ecoembes a la Comunitat Valenciana, Sonia Poveda.

Des del Patronat d'Esports, el regidor Enric Porcar, ha ressaltat la importància d'incidir en aquesta campanya de conscienciació mediambiental, ja que “és una satisfacció i un orgull per a Castelló que la nostra Marató tinga aquesta etiqueta de l'ecologia i el reciclatge” i “anem a aconseguir que tots els residus que genera la Marató siguen reciclats”.

És el tercer any que la Marató BP Castelló se suma a aquest compromís amb el medi ambient. L'any passat van ser prop de 1.300 quilos els residus recuperats a través dels contendores blaus (120 kgs) i grocs (1.160 Kgs). Enguany seran 44 els contenidors que es distribuiran al llarg del recorregut i estaran situats en llocs de post-avituallament i especialment en la zona de meta.

Per part de la Generalitat, Joan Piquer, ha expressat que la campanya de conscienciació és molt ambiciosa i ha valorat la sensibilitat de l'Ajuntament de Castelló per a implantar aquest sistema de reciclatge. De fet avui mateix, ha acollit la sol·licitud del regidor d'Esports d'implantar també aquest sistema en altres proves esportives de la ciutat com és la Mitja Marató del mes de maig.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana