Castelló: El tercer Cicle de Música i Dansa a les Ermites de Castelló potenciarà cultura i festa popular fins desembre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171748_100983/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-04-2018
El tercer Cicle de Música i Dansa a les Ermites de Castelló potenciarà cultura i festa popular fins desembre

El regidor d’Ermites de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat el tercer Cicle de Música i Dansa a les ermites de Castelló. Enguany, com a novetat “hi ha moltes més actuacions de corals i hi ha una ermita que no està dins d’aquest cicle perquè en breu presentarem un cicle específic d’actuacions musicals en l’ermita de la Magdalena i volem que hi haja d’una manera regular més nits d’estiu fantàstiques en aquesta”.

Porcar ha assenyalat que “el que vam pretendre des d’un primer moment era dotar d’una certa continuïtat a les festes de les ermites aportant, des de l’Ajuntament, cultura i festa popular”. “És el cicle més llarg de tot l’any, que comença en març i acaba en desembre, i que dóna a conéixer les nostres ermites i potencia les festes que es fan allí”, ha afegit l’edil d’Ermites.

El cicle ja està en marxa i ha passat per les ermites de Sant Josep de Censal, de Sant Roc de la Donació i per la de la Mare de Déu del Lledó.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios