Castelló: Trofeus del Patronat d'Esports per als campions de les lligues d'aficionats


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173618_102560/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-06-2018
Trofeus del Patronat d'Esports per als campions de les lligues d'aficionats

Un total de 1.120 esportistes de diferents edats i categories han participat en la Lligues d’Aficionats que organitza el Patronat d'Esports de Castelló. En la vesprada d'ahir, el regidor d'Esports, Enric Porcar, va fer lliurament dels 21 trofeus corresponents a les lligues de Futbol-7, de Bàsquet i de Futbol Sala.

Porcar va mostrar la seua complicitat a aquests esportistes de lligues no federades que competeixen “per gaudir, i com un mitjà de desconnexió de la rutina diària”. En l'acte també es va premiar l'esportivitat, una forma de reconèixer des del Patronat d’Esports, el mèrit a aquells equips que al llarg de la temporada 2017-18 no han rebut cap targeta d'amonestació.

Aquestes lligues d'aficionats s'organitzen tots els anys com una opció per fer esport i competir de forma sana i saludable, posant l'accent principalment a dur a terme el “joc net”. La lliga més veterana és la de Futbol-7 que compleix la seva 19ª edició i en la qual han participat en aquesta temporada 2017-18 un total de 38 equips (650 jugadors), seguida de la de Bàsquet que compleix 12 anys i en la qual han competit 14 equips (270 esportistes), i finalment la de Futbol Sala que celebra la seua 7ª edició amb 10 equips inscrits (200 participants).


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios