Castelló: El Pinar del Grau acull una pràctica d’orientació nocturna aquest divendres


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174639_103435/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-07-2018
El Pinar del Grau acull una pràctica d’orientació nocturna aquest divendres

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló junta amb el Club d’Orientació de Castelló (ADCON) organitzen una cursa d’orientació divertida i atractiva tant per a xiquets i xiquetes i famílies, com per a aquelles persones més expertes, aquest divendres 13 de juliol. L’activitat es desenvolupa al Parc del Pinar del Grau de Castelló i comptarà amb un correxic infantil a les 19.30 hores, i un entrenament nocturn a partir de les 22.00 hores amb dos nivells de dificultat: iniciació i avançat.

Es tracta d’una cursa no competitiva i totalment gratuïta. Per al correxic infantil no cal inscripció prèvia, però per a l’entrenament nocturn és necessari enviar un e-mail a adcon.castellon@gmail.com per a reservar el teu mapa indicant el nivell en el qual estàs interessat en participar. El punt de trobada estarà a l’entrada Oest del Parc, just davant de la porta del bar-restaurant que hi ha dins del Pinar.

Aquesta és la primera de les carreres d’orientació que prepara el Club ADCON, qui a més recomanen portar brúixola, llum frontal i telèfon mòbil.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana