Castelló: L'Ajuntament de Castelló decreta dos dies de dol oficial per les dues xiquetes assassinades


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/177108_105588/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-09-2018
L'Ajuntament de Castelló decreta dos dies de dol oficial per les dues xiquetes assassinades

Convocada una concentració de repulsa en la Plaça Major per a avui dimarts a les 18 hores.

L'Ajuntament de Castelló ha decretat dos dies de dol oficial, des de les 12 hores del dimarts fins a les 12 del dijous, en senyal de consternació ciutadà per l'assassinat de dues xiquetes. Durant aquestes 48 hores la bandera de la ciutat onejarà a mitjana fins a en tots els edificis municipals i quedaran suspesos els actes oficials.
D'altra banda, s'ha convocat una concentració per a aquest dimarts, a les 18 hores, en la Plaça Major, per a expressar la repulsa cap al brutal assassinat, que ha commocionat a la societat castellonenca.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios