Castelló: Dues jornades abordaran la lluita contra la despoblació i la responsabilitat social en empreses


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-10-2018
 

Castelló i Peníscola seran escenari els pròxims dies 17 i 18 d'octubre de dues jornades en les quals s'abordaran temes de candent actualitat. Organitzats per FEDETCAS (Federació per al Desenvolupament Territorial de la Província de Castelló), el primer dels seminaris, amb el títol "El programa Leader com un instrument útil per a lluitar contra el despoblament en les zones rurals", tindrà lloc en l'Hotel NH Mindoro de la capital de la Plana i comptarà amb la presència de destacats especialistes en l'àmbit del desenvolupament rural que explicaran els seus projectes i compartiran experiències enfocades a frenar la despoblació.

Prèvia a la clausura, una taula redona en la qual intervindrà Domingo Giner, president de Fedetcas i del Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta, servirà per a debatre i contrastar els diferents punts de vista sobre la problemàtica de l'èxode rural i les seues possibles solucions.

Peníscola acollirà la segona de les jornades, el dijous 18 d'octubre, que girarà entorn de la Implementació de la Responsabilitat Social en les empreses i entitats dels territoris rurals i pesquers de la província de Castelló.

Com en la primera jornada, experts en el tema com Juana María Rivera-Lirio, de la Universitat Jaume I i codirectora del Màster en Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa donarà a conèixer la naturalesa pluridimensional del concepte i els beneficis que reporta la seua aplicació en la gestió empresarial.

El seminari arrancarà a les 10 hores, en la sala de premsa de l'Ajuntament de Peníscola.

Els interessats a assistir a les jornades han d'enviar un email a info@fedetcas.org indicant el seu nom complet i empresa o entitat a la qual representen.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana