Castelló: Compromís per Castelló acorda el calendari de precampanya per explicar l'acció de govern


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/178146_106421/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-10-2018
Compromís per Castelló acorda el calendari de precampanya per explicar l'acció de govern

L'Executiva de Compromís per Castelló va acordar ahir el calendari de precampanya que conduirà al procés de primàries de la formació, previstes pel mes de febrer. Així, la formació valencianista continuarà recorrent els barris de la ciutat, apropant a la ciutadania les polítiques que s'impulsen des de l'ajuntament i també des de la Generalitat, amb el Govern del Botànic. El portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, ha destacat "els avanços que s'han aconseguit des de les institucions gràcies a Compromís, a més de la voluntat de la formació de liderar una reedició de l'Acord del Grau en 2019 per seguir transformant la ciutat".

El calendari d'actes servirà per continuar la campanya El Motor del Canvi, que es va iniciar al mes de juny, amb la mirada posada sobre el procés de primàries que la formació valencianista realitzarà a principis d'any. Les xarrades busquen explicar als veïns i veïnes l'acció del govern municipal, així com les polítiques que s'impulsen des de les Corts Valencianes i el Consell. Garcia ha explicat la voluntat de Compromís de liderar una nova edició de l'Acord del Grau, "amb l'objectiu d'aprofundir en els canvis que s'estan produint en la ciutat i anar més enllà".
La primera trobada serà el proper 16 de novembre al Raval Universitari; la segona en el Grau per parlar de qualitat i sostenibilitat ambiental; i una tercera per parlar d'inclusió i polítiques socials.La reunió també va servir per renovar diferents càrrecs orgànics del partit, que passaran a formar part de l'Executiva Local de Compromís. Així, passen a formar part de l'Executiva del col·lectiu Belén Bachero, Joan Antoni Ginés i Enric Sendra.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana