Castelló: L'UJI omple un quart contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180815_108636/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180815_108636/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180815_108636/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-01-2019
L'UJI omple un quart contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares

La iniciativa de la Universitat Jaume I «Taps d'esperança», inclosa en el programa UJI Voluntària que gestiona l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS), ha aconseguit emplenar un quart contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER).

En els últims mesos s'han distribuït caixes de reciclatge per distintes zones del campus perquè tots els membres de la comunitat universitària que volgueren hi pogueren dipositar taps. En total, s'ha aconseguit omplir un nou contenidor de 14 metres cúbics de capacitat, que ha sigut recollit aquesta setmana per l'empresa Recytrans, gràcies a tots els membres de la comunitat universitària que han col·laborat portant taps, i al personal d'administració i serveis de l'UJI.

Per a donar suport a aquest programa també s'ha comptat amb l'ajuda de voluntaris i voluntàries que s'encarreguen de fer un seguiment de les caixes distribuïdes per la Universitat, buidar les caixes de taps en el contenidor de reciclatge cedit per Recytrans (empresa de gestió de residus) i participar en campanyes de sensibilització sobre malalties rares i el reciclatge. També ha sigut molt important l'aportació del CEIP Manel Garcia Grau, l'IES Àlvaro Falomir, Muebles Pitarch, Banco de Alimentos, a més de Recytrans.

Pròximament s'instal·larà un altre contenidor en el campus i començarà de nou tot el procés de recollida de taps.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana