Castelló: Ciutadans (Cs) lamenta que la seguretat de Castelló haja sigut l'assignatura pendent del bipartit durant la legislatura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181162_108947/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-01-2019
Ciutadans (Cs) lamenta que la seguretat de Castelló haja sigut l'assignatura pendent del bipartit durant la legislatura




? L'edil Manuel Paduraru insisteix que "a 125 dies de les eleccions no hi ha solució immediata que valga"



El regidor de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Manuel Paduraru ha lamentat que "la seguretat de Castelló haja sigut l'assignatura pendent del bipartit durant tota la legislatura". Paduraru ha manifestat que "la jubilació de policies locals suposarà una improvisació en l'oferta de places; la compra prevista en 2018 de jupetins antibales no s'ha executat perquè el procediment públic va quedar desert i només hi ha 131 jupetins personalitzats i 35 d'ús general. Per tant, la promesa que tots els membres de la plantilla operativa disposaren d'un jupetí unipersonal, queda ajornada al 2019".

L'edil de Cs, després de rebre resposta escrita a les seues preguntes, ha denunciat "el llast que està sent la seguretat per als socis del Pacte del Grau i que a 125 dies de les eleccions no hi ha solució immediata que valga". Així, el regidor ha apuntat que "Castelló dista molt d'una ciutat segura perquè no es té en compte les exigències i les infraestructures necessàries perquè els agents facen bé el seu treball i el menystinc al Consell Local de Seguretat silencia la problemàtica dels barris per part dels veïns quan és el fòrum perfecte d'actuació per a previndre els contratemps com els últims esdevinguts al Grau".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana