Castelló: La candidatura 'Avancem' de Compromís celebra l'acte 'El Castelló que volem'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182165_109832/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-02-2019
La candidatura 'Avancem' de Compromís celebra l'acte 'El Castelló que volem'

La candidatura encapçalada per Ignasi Garcia pretén així "escoltar els suggeriments i inquietuds de la societat civil, així com les seues propostes per a fer de Castelló una ciutat millor a partir de maig"

La candidatura 'Avancem', liderada pel vicealcalde, Ignasi Garcia, celebrarà demà l'acte 'El Castelló que volem' que tindrà lloc a partir de les 12.00 hores en la plaça Fadrell, en el qual els candidats pretenen "escoltar els suggeriments i inquietuds de la societat civil i les propostes de diversos representants del món de l'ocupació, del feminisme, la sanitat o l'urbanisme, entre molts altres sectors" ha explicat el portaveu de Compromís, Ignasi Garcia.


Aquesta trobada servirà per a començar a construir "el Castelló que volem, el que la ciutadania vol, una ciutat millor que construirem entre tots i totes a partir del mes de maig". L'acte servirà per tant "perquè els i les castellonenques ens plantegen com veuen les millores que s'han realitzat a la ciutat i totes les que queden per realitzar. Serà una oportunitat d'escoltar no solament als candidats, sinó també a la societat civil, i anar teixint així, entre les propostes de diferent gent en diferents àmbits, el model de ciutat que volem tots i totes" ha afirmat el vicealcalde.


En l'acte participaran, a més del candidat a l'alcaldia de Compromís, Ignasi Garcia, al costat de la resta de la seua candidatura, el conseller d'Educació i Cultura i candidat a encapçalar la llista a les Corts Valencianes per Castelló, Vicent Marzà, i la diputada en el Congrés, Marta Sorlí.


A més, Compromís celebra des de hui divendres fins al diumenge 17 de febrer el cap de setmana de "l'apuntà" per a les seues primàries, uns dies on els col·lectius locals de la coalició eixiran al carrer per a animar a la ciutadania a inscriure's en el procés i participar de l'elecció dels candidats i candidates que formaran les llistes municipals, autonòmiques i europees de Compromís per a 2019. A Castelló, "l'apuntà" de demà serà en la mateixa plaça Fadrell on tindrà lloc l'acte 'El Castelló que volem' entre les 11.00 i les 14.00 hores. També es farà una altra a la vesprada en la plaça Vilanova d'Alcolea de 17.00 a 20.00 hores i el diumenge en la plaça de les Aules d'11.00 a 14.00 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana