Castelló: El PSPV-PSOE afronta amb optimisme el 28-A, convençut que la ciutadania atorgarà la seua confiança al pressent Sánchez, a les seues polítiques socials i als seus projectes per a Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182188_109853/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-02-2019
El PSPV-PSOE afronta amb optimisme el 28-A, convençut que la ciutadania atorgarà la seua confiança al pressent Sánchez, a les seues polítiques socials i als seus projectes per a Castelló

 El coordinador de campanya, Ramón Martínez, adverteix que Barrachina, Bonig i els candidats del PP són els hereus de Camps, Zaplana i Cotino, i que en Ciudadanos ja han deixat clar que a l'hora de pactar, el PP i la ultradreta són les seues prioritats.


El coordinador de campanya del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ramón Martínez, ha manifestat que el partit afronta amb optimisme la cita electoral del 28-A, perquè està convençut que la ciutadania optarà ?per continuar avançant, atorgant la confiança al president Sánchez i a la seua decidida aposta per la igualtat, les polítiques socials i les inversions que la província de Castelló necessita?.
Martínez ha destacat que ?el PSOE és l'aposta segura de l'esquerra, la que garanteix que no hi haurà una volta al passat, la via més eficaç per a continuar aprofundint en les polítiques d'igualtat, d'extensió de drets i de benestar social?.
Ha afegit que el vot socialista ?és un vot responsable?, enfront del perill que suposa decantar-se pels partits de la dreta. Sobre aquest tema, ha assenyalat que ?la ciutadania ha de tindre present que Barrachina, Bonig i els candidats del PP, són els hereus de Camps, Zaplana i Cotino, els que sempre van estar allí quan aquells cobraven les seues <>?.
Unes <> ?de les quals la Guàrdia Civil ha donat bon compte en els últims dies, amb informes en els quals Zaplana i Cotino queden retratats?.
Martínez també posa en alerta a la ciutadania sobre el nociu que pot resultar el vot a Ciudadanos, ?el partit que diu que no vol acords amb Sánchez, però forma govern a Andalusia amb la ultradreta i es fotografia en la plaça de Colón amb el cap suprem de la ultradreta espanyola?.
El també sotssecretari d'Acció Electoral del PSPV-PSOE a la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer, ha afegit que ?el futur està en mans de la ciutadania?.
?I el 28 d'abril tenim l'obligació de guanyar el futur i una oportunitat única per a frenar i derrotar a la triple aliança que han format PP, Ciudadanos i els independentistes?.
Una triple aliança nociva per a la nostra societat, ?perquè suposa un atac frontal a la igualtat i a la resta de drets socials?. També ?al rescat de l'autopista a la província de Castelló, a les inversions en el port, a la millora de les Rodalies i a l'impuls definitiu al corredor mediterrani, que tants anys va mantindre paralitzat el Partit Popular?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana