Castelló: Castelló orienta a 200 joves sobre les possibilitats d'ocupació en la Policia Local


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184151_111545/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184151_111545/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184151_111545/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-04-2019
Castelló orienta a 200 joves sobre les possibilitats d'ocupació en la Policia Local
Omar Braina assegura que el programa "és una bona oportunitat per als qui decidisquen vetlar per la nostra seguretat en un futur"Possiblement representen el futur Cos de la Policia Local de Castell√≥. Es tracta del p√ļblic al qual va dirigit el programa Orientajove, unes jornades pensades per a informar els i les joves sobre les possibilitats d'ocupaci√≥ que compr√©n l'organisme. Les sessions, a les quals han assistit al voltant de 200 persones, s'emmarquen dins de Comunic@jove, un projecte que impulsa l'Ajuntament de Castell√≥, a trav√©s de la Regidoria de Seguretat Ciutadana.

Les jornades, que han tingut lloc en l'antiga caserna Tetuan XIV, constaven de dues parts. D'una banda, la sessió teòrica ha donat a conéixer els conceptes teòrics i acadèmics que s'exigeixen prèviament per a optar a ser Policia. Concretament, s'ha parlat sobre els requisits, les fases i continguts de l'oposició. D'altra banda, en la part pràctica agents de l'UCE, GOT, Proximitat, Atestats, Educació Viària, UPU, Viogén i GEA han informat sobre les Seccions i Unitats que componen el Cos.

Comunic@jove pretén establir un llaç comunicatiu de confiança i proximitat entre els i les estudiants i la Policia Local. En aquesta ocasió, Orientajove està enfocat a orientar professionalment, suposant "una bona oportunitat per als qui decidisquen vetlar per la nostra seguretat en un futur", segons afirma el regidor Omar Braina.Xat Comunic@jove

El programa compr√©n a m√©s una iniciativa pionera a la ciutat: la creaci√≥ d'un grup de whatsapp entre estudiants i la Policia Local. Aquest canal de proximitat pret√©n oferir assessorament sobre assetjament, viol√®ncia de g√®nere i discriminaci√≥, entre altres. A m√©s, amb aquesta eina tracten de facilitar informaci√≥ sobre campanyes policials, difondre consells √ļtils per a aquest segment de poblaci√≥, acostar informaci√≥ d'inter√©s sobre √†mbits com la mobilitat i atendre les consultes o dubtes que plantegen els i les usu√†ries.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana