Castelló: Compromís àmplia la seua presència a l'interior i presenta 13 noves llistes locals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184414_111764/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-04-2019
Compromís àmplia la seua presència a l'interior i presenta 13 noves llistes locals

La coalició registra candidatura per primera vegada en localitats tant emblemàtiques com Morella, Peníscola i Segorbe, entre d?altres

L'aposta de Compromís per vertebrar el territori i per defensar en tots els àmbits les necessitats dels municipis castellonencs ha donat els seus fruits en matèria d'implantació, especialment en les zones d'interior. Tant és així, que hui la Coalició Compromís ha presentat fins a 13 noves candidatures en municipis on no tenia presència. Així, davant la Junta Electoral de Zona de Vinaròs s'han presentat les noves candidatures de Morella i Peníscola, que se sumen a les de Vinaròs, Benicarló, , Alcalà de Xivert, Vilafranca i la Jana, on exerceix la alcadia. D'aquesta forma, Compromís suma la capital dels Ports.

D'altra banda, davant la Junta Electoral de Zona de Castelló, on Compromís té major representació i implantació, s'han presentat les noves candidatures de les Useres, Benassal, Argelita, Cortes d'Arenós i Villahermosa, a més de Nules on fa quatre anys Compromís no va legalitzar la candidatura, i Albocàsser, que era una llista independent. Aquestes llistes se sumen a les ja existents a Castelló, Vila-real, Almassora, la Vall d'Uixó, Onda, Suera, Moncofa, Xilxes, Borriana, Betxí, les Alqueries, Almenara, Xodos, Vistabella del Maestrat, Vilafamés, Torreblanca, la Pobla Tornesa, Orpesa, Cabanes, Benicàssim, l'Alcora, i Borriol.

Finalment, davant la Junta Electoral de Zona de Segorbe Compromís està tramitant la candidatura de Segorbe, Eslida, Caudiel i Arañuel, que se sumen a Aín, on Compromís exerceix l'alcaldia i Fondeguilla, on Compromís té representació des de fa diverses legislatures.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana