Castelló: El Congrés sobre Dret Concursal i Societari de l'UJI reuneix més de 100 professionals del sector jurídic i econòmic


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185050_112304/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185050_112304/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-05-2019
El Congrés sobre Dret Concursal i Societari de l'UJI reuneix més de 100 professionals del sector jurídic i econòmic


Amb seu a l'Hotel Termas Marinas El Palasiet de Benicàssim, el Congrés sobre Dret Concursal i Societari, organitzat per la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, ha aconseguit reunir més de 100 professionals del sector jurídic i econòmic interessats en el món concursal durant dues jornades.

La inauguració del congrés va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués; la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de l'UJI, Carmen Lázaro; el secretari de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Castelló, Francisco Cantavella; el catedràtic de Dret Mercantil i director del congrés, Fernando Martínez Sanz, i Jaime Querol, degà del Col·legi d'Economistes de Castelló.

Alguns dels temes tractats durant les sessions del dijous i el divendres han sigut el funcionament de la subhasta judicial en seu electr√≤nica, la responsabilitat de l'Administraci√≥ concursal, la rendici√≥ de comptes i conclusi√≥ del concurs o q√ľestions actuals de dret societari, entre molts altres.

M√©s de 20 experts juristes i magistrats jutges de jutjats del mercantil de diversos punts d'Espanya (Palma de Mallorca, Le√≥n, Val√®ncia, Madrid, M√ļrcia, Logronyo, Bilbao, Santander, Tarragona...) han participat com a ponents.

Cal destacar la confer√®ncia de tancament, condu√Įda pel catedr√†tic de Dret Mercantil de la Universitat del Pa√≠s Basc, Alberto Emparanza Sobejano, sobre q√ľestions pr√†ctiques del dret de la separaci√≥ de socis per no repartir dividends.

En la clausura, José Manuel Marco Cos, president de l'Audiència Provincial de Castelló, ha emplaçat els assistents a reunir-se en una pròxima edició atès l'èxit d'aquesta convocatòria.

El Congr√©s de Dret Concursal i Societari aspira a ser un f√≤rum d'estudi per a professionals del sector jur√≠dic i econ√≤mic interessats en el m√≥n concursal. En la trobada s'han sotm√©s a debat les √ļltimes novetats en la mat√®ria, fomentant la discussi√≥ i el col¬∑loqui a trav√©s de diverses taules de debat.

El Col·legi d'Economistes de Castelló, Trademat Europe, Asemar Global Consulting i Credilex han col·laborat en l'organització del congrés, així com l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Castelló.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana