Castelló: Marín-Buck es compromet a "invertir 1 milió d'euros anuals en la Marjaleria per condicionar les seues infraestructures fins a normalitzar la seua situació"


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185348_112559/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185348_112559/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-05-2019
Marín-Buck es compromet a


· El candidat per Cs a l'alcaldia de Castelló: "Tindrem una persona d'enllaç Govern-Marjaleria per tindre un millor feedback entre veïns i institució"





El candidat de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, s'ha compromés a "invertir un milió d'euros anuals en la Marjaleria per a condicionar les seues infraestructures i millorar els seus serveis com condicionar l'asfaltat irregular; adequar la il·luminació i solucionar les filtracions. "Tot això, fins a normalitzar la seua situació legalment". Així mateix, Marín-Buck ha afegit que "tindrem una persona d'enllaç Govern-Marjaleria per a tindre un millor feedback entre veïns i institució i poder atallar en primera instància les seues necessitats i inquietuds".

L'alcaldable de Cs s'ha referit en aquests termes després de mantindre una reunió amb els representants afectats de la Marjaleria i ha escoltat les seues reivindicacions al mateix temps que els ha traslladat les seues propostes per a donar-los solucions reals. Marín-Buck, en primer lloc ha aclarit que "en Cs no enganyarem a ningú" i que al costat dels tècnics i assessors jurídics "posarem fi a tants anys de promeses incomplides".

El candidat de Cs ha manifestat que "no consentirem que veïns que paguen els seus impostos com qualsevol castellonenc de primera, reben serveis de tercera perquè creiem que des de la legalitat i de forma progressiva el podem aconseguir".

A més, Marín-Buck ha visitat IPLA, una empresa reconeguda de Castelló en I+D+i i afectada pel PGOU del Pacte del Grau que redueix el 70% del sòl industrial i volent créixer, es veu obligada a abandonar la Capital de La Plana per a situar-se en un altre municipi. L'alcaldable de Cs ha conclòs que "no podem deixar marxar el treball de Castelló, ni que empreses com aquestes d'expansió deixen de contribuir al nostre ajuntament. A qui genera ocupació i oportunitats, en Cs li posarem catifa roja"

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana