Castell√≥: Marco impulsa el F√≤rum Espa√Īa-el Jap√≥ 2019 i estreta lla√ßos amb representants del pa√≠s nip√≥


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186798_113788/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186798_113788/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 08-07-2019
Marco impulsa el F√≤rum Espa√Īa-el Jap√≥ 2019 i estreta lla√ßos amb representants del pa√≠s nip√≥


L'alcaldessa s'ha reunit amb dos c√≤nsols japonesos per a fomentar el di√†leg entre els dos pa√Įsos abans de la cimera bilateral

A quatre mesos que Castell√≥ albergue el F√≤rum Espa√Īa-el Jap√≥, l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, ha mantingut una reuni√≥ amb el C√≤nsol General adjunt del Consolat Japon√®s de Barcelona, Yuji Takeya i el Ministre i C√≤nsol General Adjunt de l'Ambaixada del Jap√≥ a Madrid, Toru Shimizu, amb l'objectiu d'estr√®nyer lla√ßos institucionals i fomentar el di√†leg i la cooperaci√≥ entre tots dos pa√Įsos abans d'aquesta cimera bilateral. En aquesta trobada tamb√© han participat els dos coordinadors del f√≤rum a Castell√≥, el regidor de Gesti√≥ Municipal, David Donate i el professor de la Universitat Jaume I especialitzat en dret japon√®s i president del Tribunal Econ√≤mic-Administratiu de la Ciutat de Castell√≥, Ram√≥n Vilarroig.

Marco ha destacat el potencial d'aquesta cimera per a "generar oportunitats de negoci i fomentar les relacions estrat√®giques entre empreses de tots dos pa√Įsos". En aquest sentit, l'alcaldessa ha assegurat als dos c√≤nsols del pa√≠s nip√≥ que des de l'Ajuntament de Castell√≥ es realitzaran tots els esfor√ßos necessaris per a garantir l'√®xit de la 21 edici√≥ del F√≤rum Espa√Īa-el Jap√≥. "Volem convertir Castell√≥ en el pont que enllace els dos pa√Įsos, per la qual cosa aquesta cimera amb la tercera pot√®ncia mundial √©s decisiva", ha explicat al primera edil.

Es tracta de la primera vegada que se celebra a la Comunitat Valenciana i una de les raons √©s l'excel¬∑lent relaci√≥ entre Castell√≥ i el municipi japon√®s d'Ube, agermanades des de fa quatre mesos. Aix√≠ mateix, Castell√≥ √©s seu europea d'UBE Corporation Europe, multinacional que compta amb una planta de producci√≥ de poliamida en el pol√≠gon del Serrallo, que ha registrat ampliacions en els √ļltims anys.

De la mateixa manera, al març d'enguany l'alcaldessa es va traslladar al Japó amb representants de la Generalitat Valenciana, la Cambra de Comerç, la Universitat Jaume I, l'Autoritat Portuària i UBE, per a marcar el full de ruta del fòrum i analitzar les possibilitats de negoci i cooperació amb els sectors del taulell, els cítrics i la investigació.

Aix√≠ mateix, la cimera, que tindr√† lloc els dies 26 i 27 de novembre en la capital de la Plana, √©s la trobada anual m√©s important que es realitza entre tots dos pa√Įsos i al qual assisteixen autoritats, empreses, institucions p√ļbliques i experts en temes a tractar. Es tracta d'una cita ineludible per als principals agents que operen en tots dos pa√Įsos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios