Castelló: La Universitat d'Estiu 2019 de l'UJI aborda en un curs la contribució de la universitat a l'economia avançada en l'espai iberoamericà del coneixement


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 12-07-2019
 


En el context de les economies m√©s avan√ßades del m√≥n, les universitats exerceixen un paper central com a prove√Įdores de coneixement i valors. Aquest √©s l'argument i fil conductor del curs ¬ęL'espai iberoameric√† del coneixement. Contribucions de la universitat a una economia avan√ßada i sostenible en la regi√≥¬Ľ de la Universitat d'Estiu 2019 de l'UJI que tindr√† lloc els dies 15 i 16 de juliol de 2019 a l'Hotel Termes Marines El Palasiet de Benic√†ssim.

El curs planteja el fet que l'educació superior, la investigació i la transferència de coneixement que desenvolupen les universitats són instruments clau per a avançar en una economia del coneixement que ha d'atendre les noves demandes socials. Per això hi ha una relació important entre les economies més desenvolupades i el grau d'exercici dels seus sistemes universitaris en les seues activitats acadèmiques. Per aquest motiu es planteja una reflexió sobre els importants reptes socials i econòmics que afronta el món Iberoamericà. El que pot significar aquest espai de coneixement, que des de la cooperació interinstitucional servisca de catalitzador de moltes de les activitats que poden i han de desenvolupar les universitats i això els ajuda a millorar en el seu servei a la societat.

El curs est√† coordinat per la Fundaci√≥n CYD, CRUE Universidades Espa√Īolas i el Vicerectorat de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I.

Més informació i programa https://www.uji.es/cultura/base/uestiu/cursos/economia/

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios