Castelló: La Universitat d'Estiu 2019 analitza en un curs els delictes d'odi i la protecció de les víctimes


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 12-07-2019
 


¬ęDelictes d'odi i protecci√≥ de les v√≠ctimes. Ferramentes pr√†ctiques per a l'acci√≥¬Ľ √©s el t√≠tol del curs que s'impartir√† els dies 15, 16 i 17 de juliol de 2019 dins del programa Universitat d'Estiu 2019 de la Universitat Jaume I.

El curs, que tindr√† lloc a la sala de juntes de la Facultat de Ci√®ncies Jur√≠diques i Econ√≤miques, est√† coordinat pel professor del Departament de Dret P√ļblic de l'UJI, Antonio Fern√°ndez Hern√°ndez, i el director d'IVAC Formaci√≥, Miguel √Āngel Vila Espeso.

Actualment la societat espanyola est√† immersa en un proc√©s de globalitzaci√≥ degut als moviments migratoris produ√Įts per motius pol√≠tics, religiosos, econ√≤mics i per conflictes b√®l¬∑lics. Aix√≤ unit a l'augment de la intoler√†ncia cap a les minories, fa necessari dotar de ferramentes socials (apoderament, empatia, assertivitat...) a les persones que desenvolupen una tasca tant de seguretat com d'atenci√≥ a v√≠ctimes de delictes d'odi. La finalitat del curs √©s dotar als professionals dels col¬∑lectius que han d'actuar davant la comissi√≥ de delictes d'odi de ferramentes que els permeten una tasca m√©s efectiva, no nom√©s en la prevenci√≥ d'este tipus de conductes, sin√≥ en la gesti√≥ de les conseq√ľ√®ncies derivades del mateix quan la seua execuci√≥ no haja pogut ser evitada.

El curs tindrà una durada de 21 hores i està dirigit al personal de seguretat, al funcionariat judicial i altres departaments de l'administració que intervenen en esdeveniments relacionats amb la temàtica de les jornades.

Més informació i programa: https://www.uji.es/cultura/base/uestiu/cursos/delictes/

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios