Castelló: La quarta edició de l'Arrankapins arriba al Pinar del Grau de Castelló els dies 2 i 3 d'agost


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187108_114032/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 20-07-2019
La quarta edició de l'Arrankapins arriba al Pinar del Grau de Castelló els dies 2 i 3 d'agost
La regidora de Cultura, Verònica Ruiz explica que: "aquest any oferim dues jornades musicals de nivell apostant per les actuacions de grups locals"
La quarta edició del festival Arrankapins tindrà lloc els dies 2 i 3 d'agost en el Pinar del Grau de Castelló. La iniciativa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, aposta pel punk i el rock en aquesta 4a edició per "oferir dues jornades musicals de nivell als castellonencs i castellonenques, i a tots i totes les que vulguen apropar-se al nostre poble per gaudir de bona música", defensa Ruiz.
Siniestro Total i El Último Ke Zierre aportaran el seu punk en la jornada del divendres 2, en la qual els i les assistents també podran gaudir amb el pop-rock d'Aurora Beltrán i del grup local Lula.
En la jornada del dissabte es comptarà amb les actuacions de la banda rock valenciana Los Zigarros, el grup pegolí Smoking Souls, el rock, pop i soul d'Aurora & The Betrayers, i el rock dels castellonencs Dandy Wolf.
"L'encontre musical es consolida amb les actuacions de grups de primer nivell, i a més a més, des de la regidoria de Cultura hem apostat per donar visibilitat als grups locals amb les actuacions de Lula i Dandy Wolf', ha defensat la regidora de Cultura.
L'accés als concerts és gratuït i aquests s'iniciaran a les 20.00 hores. Tanmateix, durant tot el dia es podran visitar al Pinar del Grau paradetes d'ONG's, 'Market Vinils' i un 'Espai Gastro Food Trucks'.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana