Castelló: La Universitat Jaume I participa en la III Fira Internacional del Llibre dels Universitaris a Mèxic


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 25-08-2019
 


Publicacions de la Universitat Jaume I serà una de les 47 editorials universitàries i centres d'investigació espanyols associats a la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) que participaran en la III Fira Internacional del Llibre dels Universitaris (FILUNI), organitzada per la Universitat Autònoma de Mèxic (UNAM). La Fira se celebrarà del 27 d'agost a l'1 de setembre en el Centre d'Exposicions i Congressos d'aquesta universitat.

La mostra reunirà 84 expositors que representaran a 181 segells editorials d'institucions d'educació superior de Mèxic, Colòmbia, el Brasil, Xile, Costa Rica, l'Equador, Espanya, el Perú, els Estats Units i l'Argentina, i en la qual la Universitat Buenos Aires ostentarà enguany el títol d'universitat convidada.

Més de 200 activitats programades esperen al públic que acudirà a la cita entre conferències, tallers, col·loquis, presentacions de llibres i taules redones, a més de trobades d'editors, bibliotecaris i llibreters universitaris.

Aquests 47 segells exposaran més de sis-cents títols (660), obres de referència en diferents camps del saber: política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambient, astrologia, turisme i educació, entre altres.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios