Castelló: Citroën Garage Castellón formarà part de la X Marató BP Castelló com a patrocinador oficial de la prova


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190660_117041/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-11-2019
Citroën Garage Castellón formarà part de la X Marató BP Castelló com a patrocinador oficial de la prova


El concessionari de la marca de vehicles Citroën s’estrena com a patrocinador en el desè aniversari de la cita esportiva

Cada vegada són més les marques que recolzen activament els esdeveniments esportius. El concessionari Citroën Garage Castellón, que va participar com a col•laborador a la novena edició de la Marató BP Castelló, ha decidit reforçar la seua aposta per l'esdeveniment, sumant-se a la categoria de patrocinador oficial per a l'edició de l'any 2020. Una edició especial per a la prova castellonenca, ja que lluirà per primera volta la prestigiosa Etiqueta Bronze, atorgada per la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF).

Citroën Garage Castelló estarà molt present al llarg de tota la prova, que es celebrarà el diumenge 16 de febrer. Els seus cotxes formaran part del conjunt de vehicles oficials de l'esdeveniment, sent els encarregats d'obrir la marató i el 10K, i transportant als i les atletes d'elit i al jurat els dies assenyalats. Així mateix, la implicació de la marca amb els corredors i corredores va molt més enllà. Al llargdels mesos previs a la celebració de la X Marató BP Castelló i del VII 10K FACSA Castelló, el concessionari organitzarà diversos entrenaments col•lectius i xarrades, realitzantnombroses ofertes i sortejos entre totes les persones inscrites.

Citroën es caracteritza pels seus dissenys confortables, pensats per a gaudir en família de qualsevol aventura, una identitat que encaixa a la perfecció amb un esdeveniment de caràcter familiar com és la Marató BP Castelló. El concessionari es suma així a un gran col•lectiu d'entitats que aposten per l'esport a Castelló i que engrandeixen un dels esdeveniments més esperats per la comunitat ‘runner’. La gran cita esportiva,que es celebrarà el 16 de febrer, estarà precedida per un cap de setmana replet d'activitats a l'Expo-Marató.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana