Castelló: Vidal acusa el Fadrell d'enganyar amb nocturnitat i traïdoria als castellonencs amb el Pla General


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191124_117450/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 01-12-2019
Vidal acusa el Fadrell d'enganyar amb nocturnitat i traïdoria als castellonencs amb el Pla General

• El portaveu adjunt de Cs dubta que el PGOU s'aprove aquesta legislatura



El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha acusat hui els membres del Acord del Fadrell "d'enganyar amb nocturnitat i traïdoria als castellonencs amb el Pla General a gratcient que no s'anaven a complir els terminis que pretenien".

Vidal ha criticat que "s'arribe tard i malament" perquè com ha explicat "el divendres no va arribar l'informe d'impacte ambiental per part la Conselleria d'Agricultura i Transició Ecològica. Segons diuen els tècnics autonòmics, l'Ajuntament no ha fet bé el seu treball, alguna cosa que ací desmenteixen". "Dimes i diretes –ha continuat dient- als que desgraciadament ens tenen acostumats i que no solucionen el problema sinó que el continuen retardant".

En aquest sentit, el portaveu adjunt de Cs ha recordat que "no sols el Govern del Grau no va aprovar el Pla General la legislatura passada com advertim des de Cs en reiterades ocasions sinó que el Fadrell ara, segueix amb aquella improvisació i incomplint els terminis, amb el que encara retardarà més l'execució del PGOU que, amb una mica de sort, podria haver estat per a la primavera de 2021, però així dubtem que estiga aprovat aquesta legislatura".


Finalment, Vidal ha lamentat que "Castelló haja de seguir avalat per unes normes urbanístiques transitòries que ja es van prorrogar, després de ser anul·lat el pla general pel Tribunal Suprem (TS)".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana