Castelló: La Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI organitza dos cursos Zero per l'alumnat de primer del Grau de Psicologia


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-01-2020
 


La Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat, dins del Pla Estratègic, dos cursos Zero, un sobre Metodologia i un altre sobre Psicobiologia, que es realitzaran en el mes de gener per l'estudiantat de primer curs del Grau en Psicologia.

El principal objectiu d'estos cursos es ajudar a l'alumnat des del primer moment en dues assignatures del Grau: Anàlisis de Dades (PS1001) i Fonaments de Neurociència II (PS1003). Els cursos s'oferten en modalitat presencial i el termini d'inscripció finalitza el 15 de gener de 2020 a través d'aquest enllaç.

Els dos cursos s'impartiran els dies 20,21 i 22 de gener de 2020. El curs de Metodologia de 10 a 13 hores i el de Psicobiologia de 16 a 19 hores. El preu de la inscripció és de 10 euros cadascun. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios