Castelló: Jornada 'Meetiq: trobades tecnològiques a Castelló' potencia la digitalització en empreses


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 09-05-2024
 

Amb l'objectiu de potenciar la transformació digital en les empreses, Cambra de Comerç Castelló, en col·laboració amb Oficina Acelera Pyme per Kit Digital, celebra el pròxim 30 de maig a les 18 hores a l'Alqueria Calatrava (Burriana) la jornada que porta per títol: 'Meetiq: trobades tecnològiques a Castelló' i de lema: 'L'èxit de la digitalització'.

Una cita inspiradora i educativa, dirigida a totes les pimes de la província de Castelló, per potenciar l'èxit en el procés de transformació digital i promoure xarxes de col·laboració entre les empreses de la província de Castelló.

La jornada, 100% gratuïta, començarà explorant les eines innovadores amb les quals potenciar la digitalització, a través de temàtiques tan variades com la venda en línia de joguines, la intel·ligència artificial per al cuidat de persones majors, l'evolució d'una microempresa o l'estratègia de negoci digital B2B.

Després d'aquest bloc hi haurà una taula de debat, on s'abordaran els reptes i oportunitats que presenta la transformació digital. La jornada conclourà amb un vi d'honor i networking.

Les places són limitades i la inscripció ja està oberta a través de: https://www.camaracs.es/formulario-inscripcion-meetiq/ Més informació a https://meetiq.camaracastellon.com/


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana