Castelló: Oberta la campanya Què fem amb el fem?


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227338_144122/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-05-2024
Oberta la campanya Què fem amb el fem?

La Càtedra Reciplasa-UJI de Gestió de Residus Sólids Urbans ha llançat el concurs 'Què fem amb el fem?' amb l'objectiu de promoure la gestió sostenible dels residus entre els estudiants i centres educatius de la província de Castelló.

Es tracta de la setena edició d'aquest concurs, en el qual es poden presentar treballs en format de maqueta, vídeo o relat relacionats amb temàtiques ambientals o la gestió de residus.

Els participants tenen de termini fins al proper dilluns 13 de maig per enviar els seus treballs a través d'un formulari online, abordant aspectes com la recollida selectiva, valorització de residus o l'economia circular.

La iniciativa busca sensibilitzar els joves sobre la importància d'adoptar pràctiques sostenibles des de ben aviat, amb l'objectiu de promoure una societat més responsable i compromesa amb el medi ambient.

El president de Reciplasa, Sergio Toledo, destaca la importància d'inculcar bons hàbits de sostenibilitat als joves, mentre que el director de la Càtedra Reciplasa-UJI, Fèlix Hernández, subratlla la importància d'avançar cap a una gestió més sostenible dels residus en cerca d'un planeta menys contaminat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana