Comunitat Valenciana: CB Terralfàs es corona campió de 1a Divisió Femenina


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226760_143707/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/226760_143707/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | Deportes | 28-04-2024
CB Terralfàs es corona campió de 1a Divisió Femenina

CB Terralfàs Delfín Natura s'ha proclamat campió de 1a Divisió Femenina guanyant a la Final a El Pilar-UPV per 75-57 i amb la seua jugadora Irene Valverde com a MVP.

Com a campió de la Fase Final, CB Terralfàs Delfín Natura classifica a més per a la Fase d'Ascens a Lliga Femenina-2, mentre que El Pilar-UPV en qualitat de subcampió tindrà accés a l'eliminatòria directa davant del segon classificat de Madrid per obtindre també el bitllet a la Fase d'Ascens.

El Pavelló Pau Gasol de L'Alfàs del Pi ha sigut l'escenari d'aquesta Fase Final 1a Divisió Femenina, una competició organitzada per la FBCV i la Federació de la Regió de Múrcia que ha sigut retransmesa en directe a través del Canal YouTube FBCV i en la nova plataforma EsportViu de l'Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana.

Després de la finalització dels dos encontres d'aquest diumenge s'ha procedit a l'acte d'entrega de trofeus, comptant amb la presència del regidor d'Esports de L'Alfàs del Pi, José Plaza; el directiu de la FBCV Fernando Castillo i el president del CB Terralfàs, Toni Arques.

El primer partit d'aquest diumenge era el que decidia el 3r i 4t lloc. Vila real BC i Aludium Lucentum Alacant s'enfrontaven amb el sabor amarg de qui no pot disputar la Final, però eixa pena va durar poc i els dos equips van decidir posar-se el mono de treball per intentar acabar la Fase Final amb victòria, un premi que va acabar recaient en el quadre alacantí després d'una emocionant pròrroga amb el resultat de 85-91.

A continuació, la gran final entre CB Terralfàs Delfín Natura i El Pilar-UPV complia totes les expectatives. Molta tensió en la recerca d'eixe trofeu de campió que es quedava finalment en casa de l'amfitrió. Després d'una presa de contacte inicial amb intercanvi de cistelles entre ambdós equips, les jugadores de L'Alfàs del Pi van prendre els comandaments del partit i ja no van abandonar la seua avantatge davant d'un combativ El Pilar que veia com el pas dels minuts ja li deixava sense opcions de remuntada.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana