Comunitat Valenciana: Dispositiu de recepció de resultats provisionals d'eleccions europees del 9 de juny


 
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 09-05-2024
 

Amb motiu de les pròximes eleccions europees del 9 de juny, s'ha anunciat la posada a disposició dels mitjans de comunicació d'una ruta d'accés informàtic a les dades electorals provisionals, permetent l'elaboració d'informacions i gràfics en temps real.

Es tracta d'un repositori de dades basat en una infraestructura web, al qual podran accedir els usuaris autoritzats a través d'una connexió de comunicació. Aquest repositori s'actualitza simultàniament amb l'enviament de les dades de resultats provisionals, garantint la coherència i la integritat de la informació.

En dit repositori estaran disponibles arxius amb avanços de participació, recomptes provisionals per a les eleccions europees, fitxers auxiliars de candidatures i un document descriptiu del format i contingut dels fitxers.

Per accedir a aquestes dades, els mitjans de comunicació interessats han de comunicar-ho a la Secretaria d'Estat de Comunicació abans del 16 de maig a les 15:00 hores, a través del correu electrònic acreditacionesnacional@comunicacion.presidencia.gob.es.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana