Comunitat Valenciana: Exitosa jornada sobre càlcul d'honoraris reuneix a més de 500 arquitectes a València


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227348_144130/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227348_144130/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 10-05-2024
Exitosa jornada sobre càlcul d'honoraris reuneix a més de 500 arquitectes a València

El Col·legi Territorial d'Arquitectes de València (CTAV) ha marcat un hito en la comunitat professional en congregar a més de 500 arquitectes de tota Espanya en la 'Jornada sobre Càlcul d'Honoraris en l'Exercici de l'Arquitectura'. En l'esdeveniment, celebrat el dijous 9 de maig, s'ha reclamat la defensa d'uns honoraris dignes per a tots els arquitectes, insistint que la qualitat de l'arquitectura va estretament lligada a les retribucions professionals de l'arquitectura.

La jornada, que s'ha celebrat en les instal·lacions del CTAV i en directe a través del seu canal de YouTube, ha reunit arquitectes de totes les edats i tipus d'exercici professional. Durant l'esdeveniment s'han abordat temes de vital importància per a la professió, centrant-se especialment en el càlcul d'honoraris, una qüestió rellevant que implica tant arquitectes establerts com aquells que comencen la seua carrera professional.

El Col·legi Territorial d'Arquitectes de València, en paraules de la seua presidenta, Marina Sender, reafirma el seu compromís continu amb tot allò inherent a la professió, proporcionant espais de trobada com aquesta exitosa jornada i reclamant a l'Administració un marc de treball digne que permeta sostenir la qualitat de l'arquitectura. L'èxit de la jornada rau en la voluntat de compartir coneixements i experiències, així com en el compromís del Col·legi Territorial d'Arquitectes de València per promoure el creixement i la qualitat en l'exercici de l'arquitectura.

A més, destaca la diversitat de temes tractats durant la jornada, des de diferents punts de vista, tant tècnics com legals i econòmics de l'exercici de l'arquitectura, exposats per figures rellevants del sector com Begoña Duart, directora territorial de València de la Conselleria de Justícia; Fulgencio Avilés, president d'ASEMAS Assegurances de Responsabilitat Civil; Carmen Rodilla, presidenta de la Comissió de Defensa de la Competència de la Comunitat Valenciana, entre altres. Aquesta àmplia gamma de continguts ha donat als participants una visió completa i actualitzada dels reptes i oportunitats que enfronta la professió en l'actualitat.

La jornada ha permés en el debat de clausura, l'intercanvi d'opinions entre companys i l'oportunitat de reclamar vies perquè es valore el cost del treball professional dels arquitectes.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana