Diputación CS: Compromís lamenta que Moliner no done suport a unes inversions més equitatives per als castellonencs


 
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 14-03-2017
 

L'oposició sí que vota a favor de la proposta de la coalició en la qual demanava al Govern central més inversions per dur a terme actuacions que són prioritàries
De "oportunitat perduda" ha qualificat el portaveu de Compromís a la Diputació,
Xavier Trenco, el vot en contra del PP a la moció que havia presentat la coalició per demanar al Govern central inversions per a la província equiparables al seu pes poblacional, "que a les Corts valencianes sí que va donar suport". La resta de formacions polítiques sí que ha donat suport aquesta iniciativa de Compromís que suposa "poder dur a terme actuacions que considerem prioritàries com la posada en servei de l'ample internacional entre València i Tarragona, el corredor Mediterrani o el nou accés ferroviari al Port", ha argumentat Trenco.

Cal destacar que Compromís ha comptabilitzat que, en els darrers 5 anys, el País
Valencià ha rebut un 30% menys dels pressupostos de l'Estat del que li correspon. "En aquests moments de negociació i preparació del Pressupost de 2017 reclamem que als valencians se'ns tracte amb equitat i que es compleixi el principi d'igualtat", ha reclamat Trenco.

D'altra banda, Compromís ha donat suport tant la moció de Ciutadans de limitar els mandats per als càrrecs públics a vuit anys, com la del PSOE que el govern central estableixi una prestació de serveis mínims.

Finalment, pel que fa aa la moció del PP per demanar l'alliberament de Leopoldo
López i la resta de presos polítics de Veneçuela, el portaveu de Compromís a la
Diputació ha manifestat que, si bé el suport de la Diputació als presos polítics és lloable, aquest suport "s'hauria d'estendre a la resta de països on hi hagi aquest greu problema de manca de democràcia i no només en aquells en què Espanya té negocis".